1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh Dvd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ChrisHofek, Sierpień 14, 2012.

  1. ChrisHofek

    ChrisHofek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem. Przed przeróbka rgh mialem zainstalowane gry na dysku i żeby je odpalic musialem miec płytę w napedzie ( mialem lt2.0). Po przeróbce gry dzialaly bez płyty te co byly na dysku jak i rowniez te nowa instalowane poprzez nxe. Dzis jednak przestalo to dzialac i by zagrac potrzebuje plyty. Co moze być winne? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Z tego co opisujesz wynika żę RGH padło - nic innego nie przychodzi mi do głowy. Konsola normalnie startuje ? do FSD czy NXE?
     
  4. ChrisHofek

    ChrisHofek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola startuje do fsd. Gry z xbla dzialaja i dlc tez dziala. Czyli wychodzi na to ze rgh jest ok. Ma ktos jeszcze jakieś pomysły?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic nie padło, ściągnąć program NXE2GOD wrzuc go na hdd konsoli , odpal i postępuj zgodnie z poleceniami

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak jak kolega wyżej. Gry które miałeś zainstalowane wcześniej potrzebują patcha. NXE2GOD dogra patcha i będą normalnie działczyć.
     

Poleć forum