1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[RGH] Dysk do RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blax16, Styczeń 3, 2012.

  1. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy taki dysk będzie dobrze działał gdy podłączę go pod USB do xboxa mając RGH. Znaczy się czy nie będzie przycięć.

    AKCJA! DYSK 2,5" SATA 500GB SEAGATE ZA 239ZŁ (2023721416) - Aukcje internetowe Allegro te 5400 rpm, a nie 7200 wystarczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    bez roznicy. to takie same dyski.
    mam takiego momentusa ale 640gb. jako dysk zew. do klocka i ps3. dziala bez zarzutu. zaciec w grach niezauwazylem. napewno nie w czasie grania. czas dostepu do dysku to inna sprawa :p
     
  5. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Aby nie zakładać tematu napiszę tutaj. Czy jak kupie jakis dysk 2.5 cala i włoże go do obudowy dysku od xboxa to sformatuje mi go całego czy tylko 250 gb ?

    Sent from my Blade using Tapatalk
     
  6. irasek

    irasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Glogow
    Mnie też męczy to pytanie bo mam dysk orginalny 250GB (zepsuty (da sie wgrać 60GB i zaczynają sie problemy (zawiechy restery trzaski z dysku itp) I jak kupie zwykły dysk powiedzmy 500GB taki jak ten orginalny (sata 2,5") to czy jak go sobie formatne w konsoli i utworze ścieżki content itp. To czy wtedy normalnie DLC będą mi chodziły dalej czy jest problem z partycjami i trzeba kombinować?
    Bo wiem że DLC z dysku USB nie idą.
     
  7. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bedzie wszystko chodzić , nic nie trzeba kombinować z partycjami
     
Wczytywanie...

Poleć forum