1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh dysk na pol z xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ziko1313, Listopad 29, 2013.

  1. ziko1313

    ziko1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam:)
    jestem nowy także proszę o odpowiedzi dla typowych laików
    mam xbox360 4gb slim + rgh. Chciałbym zapytać czy jest możliwość podzielenia zewnętrznego dysku hdd tak aby pół było skonfigurowane pod xbox'a ( i można było na nich instalować gry- bo te wbudowane 4gb to trochę mało żeby wgrać chociażby GTA V a nie chce się bawić w podłączanie pendrive) a drugą normalnie na FAT 32 i wgrywać gry normalnie jak na rgh? jeśli tak to czy podczas grania nie będzie zamulać/ ciąć się itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma takiej opcji.
    Pod GTA V zmontuj sobie pena, a na HDD wrzucaj giery ;)
     
    1 osoba to lubi.
  4. ziko1313

    ziko1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli aby zainstalować takie gry jak GTA V na SLIM 4gGB albo trzeba pendrive albo 2 dysk podłączyć? Czy jest możliwość zainstalowania całej gry tylko na zewnętrznym hdd?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Content z GTA V musisz wrzucić na jakąś pamięć skonfigurowaną pod konsolą (max 32 GB), a grę gdziekolwiek w przypadku RGH...
     
  6. ziko1313

    ziko1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Info No to kosz ...

     
Wczytywanie...

Poleć forum