1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH - dysk Seagate Ultra Ata

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kozi033, Marzec 1, 2012.

  1. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siemka, mam pytanko, ponieważ mam Dysk twardy ze komputera Seagate Ultra Ata 160GB, czy będzie sie nadawał do konsoli do odpalania gier na RGH?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Jako dysk wewnętrzny musi być SATA, chyba że masz obudowe z wejściem na dysk ATA i wyjściowym portem USB to wtedy możesz go użyć jako dysk zewnętrzny
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  5. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
  7. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko nie wiem czy dysk mam 2.5 czy 3,5, jak to sprawdzic?
     
  8. lejtek

    lejtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Powinno być to napisane na naklejce na dysku.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    No chyba dysk 3,5 cala jest większy...
     
  10. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Czytanie ze zrozumieniem...

    ZESTAW ZAWIERA:
    1. ADAPTER USB na IDE/ATA i SATA,
    2. ZASILACZ z PRZETWORNIKIEM I KABLEM (85cm),
    3. KABEL OD ZASILACZA DO URZĄDZENIA,
    4. PUDEŁKO
     
  12. kozi033

    kozi033 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czyli bez kabla zasilającego do dysk ATA?
    czy t jest cały kąplet, wraz ze kablem zasilającym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum