1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH + DYSK USB - Jedna psartycja

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez tynxPL, Listopad 28, 2011.

  1. tynxPL

    tynxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Zastanawiam się jak rozwiązać problem z podpięciem dysku USB do Xboxa z RGH.

    Dysk ma 3 partycje jedna NTFS dla PC, druga WBFS dla WII i trzecia przygotowana dla Xboxa ( puki co NTFS )

    W jaki sposób przygotować tą partycje dla Xboxa aby nie narazić się na utratę danych na pozostałych ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sformatowac pod fat32, wtedy bedzie widoczna z poziomu fsd

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. tynxPL

    tynxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spod poziomu windowsa jest tylko exFAT i ntfs po formacie na exFAT FB nie widzi dysku :(
    Jakieś sugestie?
     
  5. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Hm, a Ty chcesz z tego pena odpalać gry ? bo jeśli tak to NTFS tylko bo FAT przecież nie obsługuje plików większych niż 4GB... exFAT obsługuje, ale żadne urządzenie go nie rozpozna...
     
  6. TaNNoY

    TaNNoY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstaluj Easeus Partiton Master, on sformatuje dysk na fat32

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  7. tynxPL

    tynxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    To nie pen tylko dysk :p

    Sposób działa, dziękuję i pozdrawiam !!
     
  8. Macias1991

    Macias1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódzkie
    Dobra chłopaki ale co dalej.
    Fajnie bo mamy dysk itp. ale na partycję w FAT32 nie ma szans żeby wrzucić obraz ISO o wielkości 8GB.
    Znacie jakiś sposób?
     
  9. seweryn789

    seweryn789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po kiego grzyba Ci ISO na dysku ? :)
    Wypakuj do XEX i ciesz się graniem..
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. Macias1991

    Macias1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódzkie
    Dzięki wielkie za odpowiedz.
    Trochę poczytałem u już wiem co i jak.
    Teraz tylko muszę poczekać na kaske i przerabiam chyba RGH niż bawić się w LT.
    Dodatkowo musiał bym sobie kupić nagrywarkę (80zł) + Obudowa na nią pod USB do laptopa (50zł) + LT (ze 150zł Slim) + płyty:)
    Także RGH robie raz za 200-250zł i z dyni:)
    Na to samo wychodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum