1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh dysk zewnetrzny pilne

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez glorusek, Kwiecień 3, 2013.

  1. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam kupilem xa z rgh jak ustawic dysk zewnetrzny zeby chodzily gry? jakis specjalny folder trzeba zrobic i tma wrzucac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dysk sformatuj do fat 32 ,
    wrzuć da byle jakiego folderu gry,
    ustaw w FSD ścieżki,
    włala :)
     
    1 osoba to lubi.
  4. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    1 osoba to lubi.
  6. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Narazie pytam bo konsola dopiero co poczciarz przyniosl i nie ogarniam
     
  7. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Kolego ścieżki dodasz w ustawieniach twojego FSD (alternatywnego dasha)
     
    1 osoba to lubi.
  8. glorusek

    glorusek Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cyzli moge miec na dysku np. X:/FIFA?
     
  9. btn

    btn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    siema po pierwsze musisz skonwertowac obraz gry na rgh ja uzywam programu exiso-GUI. wiadomo trzeba wrzucic skonwertowana gre na dysk do folderu np. GRY... jezeli masz freestyle dash 3 to skonfiguruj sobie tak jak masz w tym temacie http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-jtag-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-7-a-145552/ czytaj punkt 3. jak zrobic okladki gier ... :) ogolem to chyba nie w tym dziale napisales temat ... ;d a i musisz miec w fat 32 zformatowany dysk ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum