1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh emulator xbox 1 nie dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez josse87, Sierpień 16, 2012.

  1. josse87

    josse87 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12681
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli mialbys stworzona partycje hddx skopiowany tam fokder z emulatorem gra wlaczyla by sie bez problemu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. josse87

    josse87 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale gdy wchodze przez xexmenu to mam partycje hdd , usb ,hddx ,flash to chyba mam ta partycje?
     
  5. josse87

    josse87 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy gra ma byc na oryginalnym dysku Microsoftu czy może byc na tym zew??
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na PW posłałem linka do emulatora. , może to Ci pomoże.
    A co do gier , to mogą być gdziekolwiek, byle byś miał poprawnie ustawioną scieżkę dla wyszukiwania gier.
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    @up tak ale potrzebujesz oryginalnego dysku MS
     
  8. josse87

    josse87 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    daniel1979 ściągnąłem ten emulator zainstalowałem lecz dalej gdy klikam na blacka na chwile znika włącz gre a po chwili znow wraca nie da sie włączyć może to winna gry??
     

Wczytywanie...

Poleć forum