1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh + ffxiii

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mumin_85, Styczeń 19, 2012.

  1. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam Posiadam Xboxa 360 slima 250 gb z rgh, FSD 2.2. rev 725 Dash 14699 plik lanuch.ini wyglada nastepujaco

    nxemini = true
    pingpatch = true
    regionspoof = true
    noupdater = true
    exchandler = true
    debugout = false
    liveblock = true
    contpatch = false
    livestrong = false
    remotenxe = true​

    w tej konifugracji gry xbla i dlc dziala bez problemu. wszystkie kopie zrzucam przez pendrive po wczesniejszym przerobieniu do god. god wrzucam do folderu hdd1/content/16 X 0/"title id". Po tym krótki wstępie jak wrzucic FFXIII które jest na 3 płytach aby nie bylo problemu ze zmiana plyty. Byly podobne tematy ale z inna sciezka do "godow" Z góry dziekuje pozdrawiam

    -=SETH=- //Nie pisz w dziale dla świeżaków posiadasz range użytkownika. Używaj opcji edytuj. Temat leci do kosza. Warn.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wrzuc gdzie chcesz pokaz sciezki w fsd i tyle

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    i bedzie zmieniac plyty automatycznie ? mimo ze contpatch jest wylaczony ? Sprecyzuj jesli mozesz "pokaz sciezki w fsd" chodzi Ci o wskazanie sciezki w ustawieniach generalnych fsd ?
     
  5. Mumin_85

    Mumin_85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ktoś jeszcze się wypowie ?
     
  6. lotnybartek

    lotnybartek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nowy sącz
    tak, będą zmieniać się automatycznie. upewnij się tylko że posiadasz najnowszy FSD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum