1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH Freestyle dash instalacja gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karbon1911, Sierpień 15, 2012.

  1. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam jak instalować gry na freestyle dashu by można je było uruchamiać z menu "xbox 360 games" tak jak na tym filmiku Freestyle Dash Tour [JTAG] - YouTube ????? / od 4 minuty jest pokazane to menu o które mi chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    konwerujesz iso do god programem o tej samej nazwie iso2god i wrzucasz na dysk do content/0000000000000000/ <- tu
     
    1 osoba to lubi.
  4. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok dzięki ;D mam jeszcze jedno pytanie jak przerzucić całą zawartość dysku na komputer i potem skopiować to na inny dysk 2'5 cala znaczy się wiem że trzeba podpiąć dysk do pc tylko nie wiem jakiego programu użyć by wszystko zostało zachowane i potem działało na tym drugim dysku w sensie profile, gry no i najważniejsze freestyle dash
     
  5. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    zrobisz to w FSD -> Utilities -> file Menager lub xex menu
     
  6. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie zrozumiałeś mnie ja chcę zastąpić 2'5 calowym dyskiem 300GB ten orginalny dysk 60GB problem w tym że nie wiem jak skopiować dane z jednego dysku na drugi. Użyłem explorera360 na skopiowanie zawartości orginalnego dysku na komputer następnie podłączyłem dysk 300GB do konsoli sformatowałem go i podłączyłem do komputera w celu wgrania zawartości dysku orginalnego i tu pojawił się problem gdyż xplorer360 nie wykrywa tego dysku "Could not find FATX drive to open" komputer też przestał go wykrywać, konsola go wykrywa jako dysk twardy niestety tylko konsola nie wiem co mogę jeszcze zrobić ???
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podlaczyc pena wgrac fsd z launch.ini i skopiowac dane przez ftp lub usb

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum