1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh fsd3 nie moge sterować kinectem w menu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez diodzik, Październik 27, 2014.

  1. diodzik

    diodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    głogów
    witam wszystkich
    mam problem z kinectem w menu
    konsola to x360 slim przerobiona w rgh oprogramowanie fsd 3.735 oczywiście spolszczone wraz ze skinem metro.
    w ustawieniach mam zaznaczone steruj kinectem ale mimo wszystko mogę machać i machać i nic se nie dzieje. w lewym dolnym rogu znajduje się okienko
    z moim obrazem ale nic zero reakcji. jakieś pomysły porady ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
  4. diodzik

    diodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    głogów
    nie wiem dopiero kilka dni temu odebrałem konsole od gościa co ją przerabiał i jedynie co zrobiłem to spolszczenie i skin.
    nie zagłębiałem się na chwile obecną jak zmienić fsd bądź zaktualizować. nie myślałem że to koniecznie skoro oprócz w/w problemu wszystko działa :)
     
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Można też zaktualizować stery do kinecta. A jeśli FSD nie jest najnowsze to warto zaktualizować nie tylko ze względu na tego kinecta tylko po prostu.
     
  6. diodzik

    diodzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    głogów
    ok jutro poszperam po forum i poszukam jak to porobić i dam znac czy pomogło :)

    sorki wszystkich świętych się zbliża i czasu trochę brak :) dam znac jak ogarne
     
Wczytywanie...

Poleć forum