1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH gdzie są screenshoty i ustawienia internetu ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez broda1725, Wrzesień 8, 2013.

  1. broda1725

    broda1725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam konsole z RGH z dyskiem 500gb i mam pytanko, gdzie są robione zapisy screenshotów z menu (za pomocą lewej gałki jak się wciśnie ją) i te z gier poprzez wciśnięcie równocześnie BACK i START ? gdzie one są bo robię i powinny się dokładać do opisu gier przy okładkach zgadza się ?

    I drugie pytanie próbowałem ustawić internet (WIFI), znajduje mi mój ruter, wybieram moją stacje, wpisuje hasło, robi test i nie może się połączyć. Kropeczki dochodzą do Xbox360 ****** moja stacja ------ internet ------ xbox live, ale co dziwne w FSD widzę że przydzieliło adres IP status pisze że NIC ale jak próbowałem pobrać do gier okładki to pięknie pobiera, czyli co niby nie połączyło a widzi net ? nie rozumie tego.
    Wiem że w RGH jest zablokowany XBOX LIVE ale myślałem że na można przeglądać coś w internecie w oryginalnym dashu. No chyba że jestem w błędzie, może mnie ktoś olśni.

    Jeszcze jedno gdzie się zapisują okładki pobrane do gier ? na dysku w katalogu z grą nie mogę znaleźć.

    Edit: te robione lewą gałką znalazłem w katalogu GAME\DATA\SCREENSHOT\xxxxx.png te jak coś można skasować tak ? zresztą nie można zobaczyć ich jak wciskam wybierz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty nie masz oryg dasha wiec nie połączy się z xbox live. Do tego trzeba mieć dual nans

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. broda1725

    broda1725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem już doszukałem pół dnia przeszukiwałem forum, że tak będzie niby że nie połączyło będzie pisać że błąd DNS ale net jest oczywiście tylko na okładki zresztą do niczego innego mi nie potrzebne Live nie miałem zamiaru używać tylko myślałem że coś jest nie tak.

    A jak z tymi zrzutami ekranu ?
     
  5. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Hey! Jak już napisał Akir z live się nie połączysz więc jeśli X łaczy ci się w teście z siecią to jest ok! Okładki z tego co wiem zapisują się w folderze FSD (choć mogę sie mylić) tak samo jak już odkryłeś to w sprawie screenshot'ów. Co do otwierania screenów to nie otwierałem ich na konsoli tylko w file managerze przerzuciłem na penka i otwarłem na kompie!
     
  6. broda1725

    broda1725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale w którym katalogu te zrzuty są, jedne znalazłem te robione w FSD lewą gałką a te BACK i START podczas giercowania ? okładek nie mogę znaleźć może nie zapisują się na dysk tylko wbudowaną pamięć ?
     
  7. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    plugins>user, badź user>plugins. jakoś tak, dokładniej nie pamiętam, ale w katalogu fsd znajdź te foldery. następnie będziesz miał foldery z konkretnymi grami, którym robiłes screenshoty.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum