1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh - gra prze pendriva

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rook96, Grudzień 26, 2013.

  1. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Potrzebuję pomocy. Chciałem pograć w dlc freedom cry od assassin's creed 4. Nie posiadam dysku twardego, tylko pendrivy, z których gram. Ogólnie chodzi mi o to jak dodać ten dlc? jakkolwiek bym nie próbował prosi o połączenie z xbox live, a w xm360 jest w ogóle nie wykrywane.



    Info orso6// Jesteś użytkownikiem, nie zakładaj tematów w świeżakach.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    DLC, tylko z dysku wewnętrznego
     
  4. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    pendrive musisz sformatować pod konsolą i dopiero wrzucasz dlc do folderu content/16 zer/i tu folder z dlc za pomocą horizon lub przez FSD ,ale nie każde dlc działa z pendrive
     
  5. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak wgrać TU mając samego pendriva ^^?
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    też musisz sformatować pena pod konsolą , ale też nie koniecznie muszą działać z pendrive
     
  7. rook96

    rook96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Są 3 różne wersje tego samego TU, dodając pierwszą i drugą wersje TU 3 dostaje komunikat "ta dodatkowa zawartość wymaga aktualizacji gry z sieci xbox live. , a z trzecim TU , gra się wcale nie włącza i wyskakuje okienko: "nie mozna uruchomic gry. Pobierz ja ponownie."
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To nie różne wersje tylko TU jest pod inne Media ID gry. Pobierz TU zgodne z twoim MID.
     
Wczytywanie...

Poleć forum