1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh gry 1 generacja problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zoted, Listopad 1, 2015.

  1. zoted

    zoted Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam serdecznie otoz gdy wchodze w zakladke emulator wybieram gre wyskakuje blad ta gra na starsza konsolę xbox nie jest obslugiwana na konsoli Xbox 360

    Czy gre nalezy wrzucic do jakiegos specjalnego folderu ?
    Zalezy mi na grze NFS underground 2
     
    Ostatnia edycja: Listopad 1, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    musisz miec dysk twardy i wygrana partycje hdd wraz emulatorem xbox 1

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
    zoted lubi to.
  4. zoted

    zoted Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dysk Twardy posiadam (xbox360 elite) mam zkładke xbox classic to oznacza ze mam wgrany emulator czy nie koniecznie w menadżerze rowniez sa jakies partycje


    Podeslesz mi link do emulatora?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zakładkę masz bo takie menu masz wgrane fsd. odblokuj w opcjach fsd zaawansowane opcje menadżera. pojawi się partycja hddx tam wgrasz emulator xbox 1. sam emulator znajdziesz na forum

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
    zoted lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum