1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH + gry xex z chomika

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamilo889, Kwiecień 11, 2013.

  1. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    witam, dziś doszła do mnie przerobiona konsola.
    wypakowywuje, dostaję folder i nie wiem co dalej, przerabiający twierdzi, że utworzył mi folder Game, do którego mam wrzucać pliki, tylko jak, jeśli mam folder pełen plików językowych itd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
  4. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    gdzie ustawia się wspomnianą "ścieżkę"
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W ustawieniach w FSD, nie zapomnij jej zapisać jak ustawisz

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
    1 osoba to lubi.
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    powyżej podałem ci link do tego jak to zrobić punkt 3.1, to ustawia się w FREESTYLDASH masz takie coś na konsoli?
     
  7. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    ok, folder z grą mam na pendrive'ie, ustawiam scieżkę na ten nośnik, zapisuję, zrestartowałem a gry nadal nie widać
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    przy wyborze ścieszki do gier masz taki pasek po prawej stronie ustaw go na maxa czyli na 10 i powinno pomóc,
     
  9. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dalej to samo, było ustawione na 10
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    jeśli chodzi o ręczne skanowanie to tak.
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no to sciezka zła bo nie ma siły zobacz jesze czy gra nie jest czasem spakowana
     
  13. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa


    a sprawdzałeś czy ta gra działa na konsoli? bo to trochę dziwna sprawa że nie widzi ci gry, wejdź w zakładkę FILE MENAGER - tu wejdź w swojego pena (prawdopodobnie USB0 lub USB1) otwórz folder z grą i znajdź taki plik default.xex i go uruchom i zobacz czy gra ci działa,
     
    1 osoba to lubi.
  14. kamilo889

    kamilo889 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    komunikat: "nie można uruchomić gry, pobierz ją ponownie", nic się nie da z nią zrobić ?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    FoldervGame masz na hdd1

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. wowa04
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1755
  2. ROBI772
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    2159

Poleć forum