1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wladek96, Luty 13, 2014.

  1. wladek96

    wladek96 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie ponieważ mam rgh i mam pytanie czy jeżeli kupie sobie Fife 14 to bede mogł ją odpalic i grac online ? I nie dostac bana
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak masz RGH to nie możesz grać na XBL chyba o tym wiedziałeś?
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    na rgh nie kupuje się gier bo to nie ma sensu a bana dostaniesz zaraz po pierwszym podłączeniu się do xbl (max. minuta czasu i ban)
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Dostaniesz bana
     
  6. wladek96

    wladek96 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra to szkoda a czy można wymienic rgh na lt ?
     
  7. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Jak wymienisz rgh na lt to będziesz mógł grać na XBL.
    Lub zrób sobie dual nand to możesz grać z dysku i grać na xbl.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
     

Poleć forum