1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i dodawanie gier na dysk twardy konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kierba, Styczeń 6, 2014.

  1. kierba

    kierba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    Sytuacja wygląda następująco, zakupiłem nowego Xboxa z RGH i dyskiem 500GB dokładniej:

    • RGX/CR3 Pro
    • Postfix adapter V2
    • dashboard 16537
    • FSD 3.0b REV775 PL
    • dashlaunch 3.10


    jako że wcześniej styczności z tym nie miałem mam pewien kłopotek :eek: otóż pobrałem podobno już zripowane gry i nie wiem za bardzo co dalej, wiem że mam wrzucić pliki do:

    HDD:\content\0000000000000000\ <== tutaj wrzucam wszystkie pliki gry ?

    Przykładowo GTA:

    po wypakowaniu mam dwa główne foldery:
    1. gubugitiey5d1rgh
    2. gubugitiey5d2rgh

    a w tych folderach następującą strukturę plików:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Czy teraz wystarczy te pliki wrzucić na dysk do HDD:\content\0000000000000000\ i wszystko będzie pomykać ? Czy raczej trzeba się trochę więcej wysilić ?

    Jakby mi ktoś to naświetlił to byłbym wdzięczny ^^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zawartość folderu Content\000000000000000 z pierwszej płyty kopiujesz do folderu Content\000000000000000 na dysku.
    Jeśli chodzi o drugą płytę to zrób sobie na dysku np. folder Gry, wrzuć do niego cały drugi folder z grą i ustaw do niego ścieżkę w fsd.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. kierba

    kierba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    acha, a ta reszta plików jest nie potrzebna w przypadku płyty nr.1 ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko zawartość katalogu content. Reszta cię nie interesuje, możesz wywalić.
     
    1 osoba to lubi.
  6. kierba

    kierba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    Noto już mniej więcej wiem ocb. Przyznam że dla noob'a to jest z tym trochę zabawy :joyous:

    Niezmierne dzięki Panowie.

    edit:

    jednak lipa z tym gta, wszystko zrobiłem jak powyżej, odpalam grę z FSD 3, zaczyna się ładować, po chwili zawieszka obrazu i słychać tylko muzykę w tle, trzeba zresetować konsole :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum