1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh i dysk 1tb problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez d0mel, Styczeń 14, 2014.

  1. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam takie pytanie otóż mam dysk 1tb wd essential z pozycji windy nie moglem go sformatować na fat32 wiec pobrałem program który mi w tym pomógł
    wrzuciłem na niego 2 gry pod rgh przerobione godem (nie uzywam tego dysku do grania z niego tylko do przezucania gier z niego na wewnetrzny dysk konsoli)
    przy przerzucaniu z niego na konsole owych gier po 1 % kopiowania dysk mi freezuje i nic nie mogę zrobić jakieś sugestie w sensie ze nie skopiuje gry z pozycji xex
    menu dodam ze probowalem na 2ch konsolach posiadam tez dysk 320gb samsunga fat32 i na nim dziala mi wszystko.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z tego dyku usb się ów gry uruchamiają?
    Co to za gry? Kopiujesz w fsd? może w xexmenu spróbuj...

    Wysłane z tapatalka
     
  4. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Jezeli to taki sam wd jak mój modelu nie pamietam ale też jeden tera to on jest na USB 3.0 nie wiem czy to nie jest przyczyną freza przy rgh

    Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    USB 3 ma kompatybilność wsteczną
     
  6. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wchodzisz w oryginalny dasz w ustawieniach masz dyski albo coś tam zobaczysz, i normalnie formatujesz z poziomu konsoli i działa jak talala. A mam Samsunga 1TB a konsola i tak ma USB 2.0.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    @up Tylko wtedy konsola wykryje bodajże tylko 32 GB, jeżeli dysk jest podłączony przez usb.
     
  8. horacy4

    horacy4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Panowie da się sformatować za pomocą pc cały 1 TB za pomocą cmd szukaj w google ja tak sformatowałem swojego 1TB WD inaczej nie sformatujesz go bo konsola sformatuje 32 GB ino a pc cały 1 TB
     
  9. d0mel

    d0mel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wiec tak ten dysk służy mi do kopiowania gier robie sobie obraz na pececie wrzucam na ten dysk i chce z niego przekopiowac na konsole gre
    niestety jest jakis problem przy kopiowaniu z pozycji xex menu zatrzymuje sie przesyl i próbuje dojść o co chodzi bo na samsungu mniejszym wszystko
    działa a co do formatu dysku na windzie mialem tylko 2 opcje ntfs i exfat do fat32 sciagnolem programik i zrobilem wszystko pieknie ladnie konsola mi widzi dysk
    ale przekopiowac gry nie chce mi z nieg

    sformatowalem go pod xboxem nastepnie go usunolem i teraz mi juz dziala tak jak powinien czyli wszystko kopiuje wiec temat do kosza
     
  10. BYK

    BYK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    47
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak jak mówiłem jeżeli masz RGH pokaże Ci całość czyli 1TB to 931 MB a sformatowałem z poziomu nxe.
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    temat wielokrotnie omawiany na forum. kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum