1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh i dysk zewnętrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niunius2006, Październik 29, 2012.

  1. niunius2006

    niunius2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zachodniopomorskie
    Witam
    Czy jest możliwość instalacji dlc i profii na dysku zewnętrznym?
    Chodzi mi o to że wydzielił bym część tego dysku na dlc savy i profile, a reszte na gry.
    Dysk mam 640GB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie ma tylko na wewnetrznym
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Najlepszą opcją jest posiadanie dysku wewnętrznego i zewnętrznego.Wtedy masz spokojną głowę i nic Cię wtedy nie ominie w świecie Xboxa 360.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nic poza Live:nevreness:
     
  6. niunius2006

    niunius2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zachodniopomorskie
    a czy mógł by być dysk IDE 3,5 '' i adapter z IDE na sata. wsadził bym go w miejsce dysku konsoli?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: rgh i dysk zewnętrzny

    C to dysk fat?. Fat3.5 zasilanie,musisz miec zew dyski 3.5 cala potrzebuja 12v

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. niunius2006

    niunius2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zachodniopomorskie
    O to lipa. Troche byle jak trzymać zboku xbox zasilacz

    A czy jest możliwość żebym podłączył dysk 3,5'' w miejsce napędu bez zasilacza zewnętrznego. Podłączył bym sie pod kabel zasilający napędu.
    Dysk który mam to dysk 3,5'' IDE(szeroka tasma - zastosował bym przejściówke z IDE na Sata) czy dało by rade tak zrobić?

    Mam taką przejściówke http://allegro.pl/adapter-obustronny-sata-ide-ide-sata-i2705808420.html


    I jeszcze jedno. Mam dysk 640gb zewnętrzny na usb. Podpioł bym go do konsoli sformatowało by mi na 16 gb a na reszte bym wrzucał gierki. Czy wtedy wykryje mi reszte tego dysku czy konsolazobaczy wtedy tylko te 16GB?

    Do ~akir - Pomyliłem słowo Fat - chodziło mi o IDE-szeroka tasma

    a czy do dysku 2,5 jak bym chciał wsadzić go do kieszeni w xboxsie to czy potrzebuje obudowy do niego czy wystarczy go po prostu wsunąć na złącze SATA


    Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edycji// Laki88
     
Wczytywanie...

Poleć forum