1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i FSD 2.2 jak wstawic okladki i fanart

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jacis, Grudzień 11, 2011.

  1. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!

    Mam pytanie,jak dodac recznie do programow okladki i fanart.Dokladnie chodzi mi o programy homebrew np. emu Amiga,PSP oraz gry na xbox1.
    FSD nie sciaga okladek do tych programow.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Poprzez ftp można wgrywać okładki i screeny.
     
  4. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    wpisz w przegladarce na kompie adres swojej konsoli np. 192.168.1.1 (zobacz jaki adres ma twoja konsola w FSD wcisnij prawy analog i w lewym dolnym rogu pisze adres), wyskoczy ci strona do zalogowania sie we FSD tam bedziesz mogl edytowac wszystkie okladki, screeny, info itp itd
     
  5. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Serdeczne dzieki wszystko dziala.:)Tylko nie wiem dla czego wszystkie fanarty nie sa na calym ekranie (po bokach jest tapeta z dasha),tapety mam w rozdzielczosci fullHD.Jak wezme screenshots to fanart jest na calym ekranie...
     
  6. jacis

    jacis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    OK. poradzilem sobie,rozdzielczosc obrazow musi byc 1280x720:)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    tak z ciekawosci do jakiego katalogu kopiowales okladki

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam pytanko. Mój FSD 2.2 nie pobiera okładek do gier. jaka może być przyczyna ???
     
  9. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    A zarejestrowales sie na covers.jqe360.com | Xbox 360 Covers Database i wpisales dane do konsoli ??
    ewentualnie mozesz se okladki poprzesylac przez ftp

    "wpisz w przegladarce na kompie adres swojej konsoli np. 192.168.1.1 (zobacz jaki adres ma twoja konsola w FSD wcisnij prawy analog i w lewym dolnym rogu pisze adres), wyskoczy ci strona do zalogowania sie we FSD tam bedziesz mogl edytowac wszystkie okladki, screeny, info itp itd"
     
  10. Gregigregi

    Gregigregi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poole/UK
    Witam.
    Morzektos wie jak i gdzie wkleić okladke do np. XM36.
    Okładki gier bez problemu mogę edytować z poziomu przeglądarki(połączenie bezpośrednio z FSD) ale jeżeli chodzi o Homebrew(XM360) to wogole nie widzę tej zakładki łącząc sie przez PC.Morze ktoś podpowie jak dodać okładkę/ki do Homebrew.
    Z góry dziękuję.

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum