1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i granie online.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrySpeQ, Listopad 13, 2013.

  1. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    Słyszałem że na rgh można grać przez internet za pomocą np. xLink'a. Jedynym problemem jest to iż na xlinku gra ponoć strasznie mało osób. Czy istnieją jakieś inne sposoby na grę online? Chciałem przetestować Zombie mod w BO2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wgranie FSD 3 i granie poprzez System LINK
     
  4. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    FSD3 mam. Teraz pytanie. Czy Linka da się skonfigurować przy bezpośrednim połączeniu z modemem, czy koieczne jest połączenie Wi-Fi?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Chodzi Ci o połączenie przez kabel ethernet??
     
  6. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    Tak, o połączenie przez zwykłą skrętkę.
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    1 osoba to lubi.
  8. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    O, wielkie dzięki :) I jeszcze jedno pytanie. Czy można jakoś zaktualizować swój gametag? Bo połączenie z XBL wiąże automatycznym banem.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wifi nie jest wymagane. ale otwarcie portow jak najbardziej. nie wiem czy zrobisz to z poziomu modemu. raczej nie.
     
  10. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    A tunelowanie portów nic nie da? A jak nie to ciupać to. Kupie router i po sprawie :)
     
  11. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie,nie można.
     
  12. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    Ehh, szkoda. Dobra to nie zawracam wam więcej głowy. Dzięki za pomoc.

    Do zamknięcia Panie admin/mod.
     
Wczytywanie...

Poleć forum