1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i Gry z xboxa1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez futuredante, Lipiec 19, 2012.

  1. futuredante

    futuredante Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie. Mam xboxa 360 z RGH i niedawno kupilem nie orgyginalny dysk twardy do niego (dysk w obudowie do xboxa). Jak mogę wgrać ten emulator co jest na dysku twardym w orgianlnym dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Potrzebujesz tam zrobić partycje 2 przez najnowszego hdd hackr lub soft na konsole rgh.
     
  4. futuredante

    futuredante Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalazlem to hdd hackr i nie wiem jak sie tym posługiwać. Włączę to się wyłącza. Chciałbym dokładny opis co zrobić. Co ściągnąć, jak potem tego użyć i co gdzie dokładnie wgrać żeby gierki działały elegancko.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odpal w dosie. Dyskietka startowa lub pendrive z dosem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. futuredante

    futuredante Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hm. Nigdy nie robilem czegos takiego. Mozna inaczej utworzyc tą partycje 2 ? I co mam potem na nia wrzucic i czym?
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Najlepiej nie zabieraj się za to, nie dasz rady...
     
  8. futuredante

    futuredante Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pewnie, bo nie wiem co i gdzie mam wrzucic. Tak to nikt sobie nie poradzi. Powiedzcie jak mozecie. Co mam zrobic doklanie. Mam dysk sformatowany pod xboxem, podlaczylem go do s-ata. I co mam dalej zrobic ? Postaram sie zrobic włączyć ten hdd hackr. Tylko nie wiem co dalej. Nie wiem co robi ten program, skad wziasc pliki na ta parcycje 2.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak jest już stworzona nagrywa się emulator na płytę i pyta o instalacje
     
  10. futuredante

    futuredante Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam sprawnego napędu w xboxie. To już czytalem że można z płyty ale u mnie tego nie da się zrobić.

    hddhackr jest tylko do dyskow WD ale zrobilem partycje same, ja mam Hitachi 250GB. To jest jeszcze jakis sposób ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum