1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh i LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez satke, Styczeń 8, 2012.

  1. satke

    satke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam wszystkich,
    mam pytanie czy jak oddam konsole na rgh a mam na niej wgrane LT+ to po aktualizacji dasha(bo mam jakiegoś starszego) usunie mi przeróbke??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. satke

    satke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wielkie dzięki za szybką odpowiedz :D
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ze jak? Jeśli chodzi o to że wgraja ci nowego freeboota to nie, nie usunie ci flasha

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    czyli jak ma sie RGH i L.T 2.0 to aktualizacja nie usunie przeróbki?
    i mam pytanie jeszcze
    czy L.T jest potrzebne gdy posiada się przeróbkę typu RGH ?!
     
  6. w1x0r

    w1x0r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie jest potrzebne,jest to zwykła alternatywa jeśli chcesz grać live
     
  7. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    RGH i XBL nigdy dobrze nie wróżą . a lt+ przydaje się gdy chcesz grać z płyty i tyle.
     

Poleć forum