1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i profil online

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tivers, Marzec 19, 2013.

  1. tivers

    tivers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Spotkałem się z pewną instrukcją przy wgrywaniu dlc na RGH :

    "Aby zagrać na RGH:
    - Potrzebny jest profil online
    - Należy edytować plik launch.ini z dashlaunch, który musi wyglądać tak:

    liveblock = false
    livestrong = false
    fakelive = false

    W przeciwnym razie to DLC pojawi się jako wersja próbna/DEMO."

    Co to oznacza ? Niby jak zrobię ten profil online na RGH to wtedy mi się połączy z xbox live i wyłapie łatwo bana ? czy to tylko opcja która umożliwia granie w to dlc bez jakiś połączeń z internetem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28087
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak Ci się połączy jak DL zablokuje połączenie i nic się nie połączy...
    Nie pękaj tylko rób tak jak jest w instrukcji :D


    Down:
    Dodatku EURO do fify nie przerobi tam musi mieć profil online...
     
    1 osoba to lubi.
  4. tt256

    tt256 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    RGH to brak xboxlive pozostaje Ci tylko xlink kai do łączenia się z innymi i tworzenia hostów. Gierki arcade przerabia się np. Yaris Swap wtedy masz wersje full
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: RGH i profil online

    ciekawe który geniusz napisał ten '' poradnik''.

    1. co ma profil online do gry na rgh? tworzenie takiego profilu i zarazem blokowanie go w DL? bezsensu.
    2. nie ma czegos takiego jak demo dlc, albo dlc jest odblokowane albo nie. Demo może byc gra arcade nie wspominając o tych pudełkowych.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. tt256

    tt256 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolega ...:::Anarkad:::... dobrze mówi z dlc tak właśnie jest, a przy okazji znacie coś lepszego niż Yari Swap, bo z niektórymi arcadami sobie nie radzi :(
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28087
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Prześledź pierwsze strony tematu i zobaczysz o co chodzi...
    http://xboxforum.pl/gry-238/fifa-12-euro-2012-dlc-130832/index3.html

    Musi być profil online...
     
    1 osoba to lubi.
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: RGH i profil online

    Nie blokujesz profilu tylko dl blokuje DNS
    A fakelive sam sobie przetlumacz....

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  9. tt256

    tt256 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ponawiam pytanko znacie coś lepszego niż Yari Swap ?, bo z niektórymi arcadami sobie nie radzi
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: RGH i profil online

    zwracam honor, kolega nie napisał że chodzi mu o konkretną gre...

    miałem na myśli blokowanie dostepu do xbl..


    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    liveblock = false (blokuje DNS Live) ja był to raczej włączył)
    livestrong = false (ja bym włączył)
    fakelive = false (ja bym włączył)

    To wyżej na pewno nie odpowiada za odblokowanie pełnej wersji DLC/Arcade.

    Istnieje coś takiego jak DLC demo!!!, Np. kinect Sport sciagnąłem 9 pól golfowych i jak tego dodatku nie odblokowałem to było tylko jedno z dziewięciu pole dostępne na reszcie była kłódka.
    Kinect Sports: Season Two
    Odblokowałem to na konsoli Programem xm360 v2.0 i już były dostępne 9/9 pól golfowych nowych.

    Żeby nie odblokowywać DLC albo Arcade i były pełne wersje służy opcja
    contentpath = true
    Choć nie dam sobie ręki obciąć.

    Co do Fify niestety się nie orientuję.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum