1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh i tu !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez onopek242, Luty 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam od niedawna posiadam rgh i naprzykład jak chcem sobie pobrac title update to czy musze recznie szukac i dogrywac czy tez moge to zrobic poprzez fsd z jego opcji,bo widziałem ze jest taka opcja jak sie wcisnie y na danej grze to mozna sobie wyszukac tu ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: rgh i tu !!!

    Tak, tu możesz pobrać z poziomu fsd

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: rgh i tu !!!

    Dokładnie Y na danej grze TU pobierz a później ustaw najnowsze TU.

    :) @down czasem i tak się trafi że Fsd się sypnie jeśli sporadycznie to nie masz co się martwić.:)

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki a zdarzyło sie u was cos takiego ze konsola sie zacieła na poziomie fsd i trzeba było ją zrestartowac ??i czy moze jest jakis program który pobiera dlc do danej gry na zasadzie takiej jak własnie w fsd pobiera sie title update?? z góry dzieki
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    raczej nie ma takiego progsa do dlc. przynajmniej się nie spotkałem. a była by to wygodna sprawa.
     
  7. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzieki do zamkniecia
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum