1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i wymiana dysku wew.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hary88, Październik 19, 2012.

  1. hary88

    hary88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    szukalem i znalesc nie moglem dlatego postuje.

    Pare dni temu zakupilem dla mojej konsolki RGH i teraz chce wsadzic do srodka dysk 1TB, mozecie mi powiedziec jak skopiowac cala zawartosc dysku ktory teraz posiadam na ten nowy 1TB??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. hary88

    hary88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    uzywasz programu do robienia obrazow dyskow lub partycji. z poziomu pc robisz obraz obecnego dysku, a potem ten obraz "rozpakowujesz" na 1tb.

    ewentualnie mozna zrobic kopiuj/wklej na dysk docelowy. ale nie wiem czy w ten sposob przeniesiesz wszystkie pliki

    oczywiscie w obu przypadkach jest potrzebny adapter usb zeby te dyski 2.5" jakos podlaczyc pod pc.
     
  5. hary88

    hary88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze mi sie wydaje ale chyba pod PC win7 nie bedzie mozna zobaczyc partycji tych dyskow poniewaz beda skonfigurowane pod system plikow xboxa czyz nie? Poniewaz pod partition wizard dysk z xboxa program ten widzi jako "unallocated"
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak. klocek uzywa systemu FATX, ktory nie jest domyslnie obslugiwany przez winde. jednak sa sterowniki badz programy dzieki ktorym podejrzysz zawartosc FATX na windowsie. 1 z google fatxplorer.
     

Wczytywanie...

Poleć forum