1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH i wymiana dysku wew.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hary88, Październik 19, 2012.

  1. hary88

    hary88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    szukalem i znalesc nie moglem dlatego postuje.

    Pare dni temu zakupilem dla mojej konsolki RGH i teraz chce wsadzic do srodka dysk 1TB, mozecie mi powiedziec jak skopiowac cala zawartosc dysku ktory teraz posiadam na ten nowy 1TB??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hary88

    hary88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    uzywasz programu do robienia obrazow dyskow lub partycji. z poziomu pc robisz obraz obecnego dysku, a potem ten obraz "rozpakowujesz" na 1tb.

    ewentualnie mozna zrobic kopiuj/wklej na dysk docelowy. ale nie wiem czy w ten sposob przeniesiesz wszystkie pliki

    oczywiscie w obu przypadkach jest potrzebny adapter usb zeby te dyski 2.5" jakos podlaczyc pod pc.
     
  5. hary88

    hary88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze mi sie wydaje ale chyba pod PC win7 nie bedzie mozna zobaczyc partycji tych dyskow poniewaz beda skonfigurowane pod system plikow xboxa czyz nie? Poniewaz pod partition wizard dysk z xboxa program ten widzi jako "unallocated"
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak. klocek uzywa systemu FATX, ktory nie jest domyslnie obslugiwany przez winde. jednak sa sterowniki badz programy dzieki ktorym podejrzysz zawartosc FATX na windowsie. 1 z google fatxplorer.
     
Wczytywanie...

Poleć forum