1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh i xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Wrzesień 26, 2014.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witajcie,niedawno dałem slima pod rgh i powiedziano mi ,że mam najnowszego dasha,tak więc czy mógłby mi ktoś wyjaśnić tak "łopatologicznie". Jak działa ten xbox live na RGH? Czy jest to bezpieczne i co mam zrobić,abym mógł grać offline? czy musze miec gry w god,xex...czy raczej nie ma różnicy? Z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3486
    Polubienia:
    1243
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sam jestem ciekawy i się podepnę pod temat, by pobrać okładki albo pogodę w FSD trzeba podłączyć konsole pod internet a przeciesz nie można tego robić bo ban. No chyba że FSD ma coś na kształt pliku host i blokuje serwery M$ a pobiera dane z lewych serwerów ?
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ale o co wam chodzi ? O system link czy xblse ?
     
  5. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mi chodzi o xbox live na rgh
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    musisz mieć dasza 16767, najnowszy dashlaunch i wtyczkę xbls
    wtyczkę wrzucasz na root hdd, ustawiasz w dashlaunchu tą wtyczkę jako plugin 1

    usuwasz ścieżkę do fsd3, w opcjach sieci dajesz wszystko na off, zapisujesz ustawienia w launch.ini

    restart, dostajesz info o aktywnej wtyczce, zakładasz nowe konto na xbox live i masz xbl na rgh
    gry odpalasz z GOD, lub przez xexmenu z plików xex

    uwaga: jeśli konsola była oflagowana łapiesz bana w przeciągu kilku dni

    u mnie działał titanfall, ghost recon: fs, rdr, saint row4, dead rising 2
    działały bo konsolka zakupiona na tym forum musiała mieć flagę i poszedł banik - ziomki z innego forum grają i nic się nie dzieje
     
  8. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie polecam używać xexmenu :) ani FSD
     
Wczytywanie...

Poleć forum