1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH-Internet-wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szakal555, Maj 21, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam , zapytam sie jeszcze raz.

    1.Jak włączyc wifi w X360
    2.Czy jak sciagne dashlaunch i zamienie tam na ,,false'' moge laczyc sie do internetu i pobierac okladki
    3.Czy to nie zniszczy mojego rgh ?
    4.Czy istieje ryzyko jakiejs aktualizacji ktora rozwali mi X360 lub go zbanuje ?

    Jw , chce tylko polaczyc internet by moc pobrac okladki ale nie xboxlive
    Internet jest jeszcze w X360 tam do czegos przydatny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    1, w ustawieniach konsoli w orginalnym dashu masz takie coś jak sieci i tam włączysz sieć bezorzewodową,
    2, a nie masz zainstalowanego dashluncha? łączenie z internetem jest bezpieczne tylko nie można łączyć się z xboxlive bo od razu dostaniesz bana ,
    3, internet ci nie zniszczy konsoli ani rgh:chuncky:
    4, jak się nie połączysz z xboxlive to nie zbanują ci konsoli.

    internet jest przede wszystkim potrzebny do ściągania okładek , TU (title update) i grania przez sieć np: system link
     
    1 osoba to lubi.
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    oczywiście musisz mieć slim bo tylko slim ma wifi
     
  5. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ,,Okładki powinny pobierać się automatycznie, jeżeli jest inaczej sprawdzamy czy w w pliku launch.ini znajduje się taki parametr:
    livestrong = False''

    gdzie jest ten plik ?
    Ja mam daslaunch po polsku wszystkie opcje
     
  6. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    na dysku masz plik notatnika o nazwie launch.ini
     
    1 osoba to lubi.
  7. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak go otworzyc w menagerze ?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skopiuj go na pen'a, lub prześlij na pc po FTP, otwórz i edytuj na kompie w notatniku,
    albo po prostu znajdź ten wpis w dashlaunch'u
     
    1 osoba to lubi.
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum