1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH - Jak dodać okładkę gry ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gatts86, Marzec 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gatts86

    Gatts86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!! Mam RGH w konsoli i po woli sie ucze tego :D napisze ktos jak dodac obrazek gry-zdjecie zeby był wyswietlany jak wybieramy gre:D narazie mam brak screena:( pewnie idzie jakos to zrobic za pomoca łaczenia sie z internetem a czy jest inny sposob?? jezeli tak to jaki? pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nazwa tematu poprawiona. Nastepnym razem lepiej nazywaj swoje watki.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    podpinasz konsole do neta i ona sama pobierze okladkę i screenshota
     
  5. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdź w launch.ini czy masz liveblock na true i livestrong na false, podepnij konsolę do internetu i okładki pobiorą się same :)
     
  6. Gatts86

    Gatts86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzieki :p sprawdze co i jak :D
     
  7. Gatts86

    Gatts86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wszystko jest;) Dzieki;D
     
  8. Pawel29

    Pawel29 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobierz najnowsze fsd podepnij do neta i powinno byc ok
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Problem rozwiazany. Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum