1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH Jak włączyć grę zajmującą więcej niż 1 cd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ElEseriks, Lipiec 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ElEseriks

    ElEseriks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,
    mam takie pytanie. Jak mam "odpalić" drugą płytkę (cd2) np w L.A. Noir ? Przeszedłem cd1 i nie wiem co dalej. Mam RGH i dysk przenośny 500Gb a pliki gier to .xex Nadmienię, że dysk posiada "normalny" system plików, nie jest sformatowany pod xbox'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Obraz gry przerabiasz programem extract-xiso v2.7.0 ,w folderze z grą tworzysz 2 foldery Disc1 i Disc2 ( L.A. Noir\Disc1 i Disc2) do tego najnowszy FSD 2.2 Rev1072 i powinno śmigać
     
    1 osoba to lubi.
  4. ElEseriks

    ElEseriks Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Rozumiem, że obraz płyty który mam przerobić programem extract-xiso v2.7.0 ma być w formacie .iso ? A co do dasha, sam go nie wgrywałem, jak mogę sprawdzić czy wymieniony wyżej sposób u mnie zadziała? Tzn, jak mogę sprawdzić wersję dasha? Nie zakładam nowego tematu bowiem ten cały czas tyczy się odpalania gier wielopłytowych na RGH. Dzięki za odpowiedź.
     
  5. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1.tak w iso
    2.w fsd wchodzisz w Credits i tam pisze, najlepiej podepnij xboxa do neta i ściągnij aktualizacje
     
    1 osoba to lubi.
  6. szymi360

    szymi360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ck
    Witam. mam od kilku dni konsole przerobioną RGH i mam pytanko - Zgrałem gry z oryginalnych płyt na dysk wewętrzny poprzez menadżera plików w konsoli wszystko działa ale nie wiem jak zrobić żeby móc odpalać gry dwu-płytowe? proszę o jakaś pomoc. Te jedno-płytowe odpalam z poziomu menadżera plików tym plikiem default.xex i chodzą bez problemu.
     
  7. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wrzucasz dwie płyty w jeden folder. Pierwszą płytę nazywasz Disc1, drugą Disc2. Ma to wyglądać tak: X:\Red Dead Redemption\Disc1 i \Red Dead Redemption\Disc2
     
  8. szymi360

    szymi360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ck
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wszystko jest wyjaśnione w dziale JTAG/RGH wystarczy skorzystać z szukajki..
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum