1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH - jak zripować gry przygotowane pod LT3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dzilupl, Maj 8, 2014.

  1. dzilupl

    dzilupl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Mam 2 konsole - jedna to pierwszy XBox360 i jest przerobiony pod LT3. Druga to kupiona kilka dni temu najnowsza wersja Stingray i jest ona przerobiona RGH. Mam masę gier nagranych na płytach które odpalałem na LT3.0. Są one odpowiednio przerobione ABGXem, nie mam plików ISO przed przeróbką ABGXem. W jaki sposób mogę nagrane na płytach gry przerobione pod LT3 lub pliki ISO przerobione pod LT3 "zripować" i wrzucić na dysk nowej Stingray z RGH?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dokładnie jak wyżej:
    robisz ISO i przerabiasz do GOD albo do Xex a potem kopiujesz na dysk konsoli.
     
  5. dzilupl

    dzilupl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za info :) Nie będzie problemem to że gry na płytach są przerobione pod LT?? Pytam gdyż chciałem te płyty przegrać bezpośrednio w FDB ale udało mi się to tylko z oryginałami, przerobione nie były rozpoznawane, z płyt też nie dało się ich uruchomić.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie bedzie problemu...
    Nie uruchomisz ani nie zgrasz bezpośrednio na dysk na konsoli z rgh bez flash'a napędu LT gier nagrywanych.
    PS. Od podziękowań na forum jest "PRZYDATNE" po prawej stronie postów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum