1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh jtag lt3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slimocb, Wrzesień 17, 2013.

  1. slimocb

    slimocb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam przeróbke RGH JTAG LT + ( nie wiem ile ). W zeszłym roku w październiku przerabiałem konsole i nie pamiętam 150zł dałem koleś powiedział że już nigdy nie będe musiał przerabiać konsoli. Nie mam problemu z żadna grą jak skonwertuje ISO2GODEM. W Katalogu GRY mam kilka gier i na końcu XEX Menu 1.2. Jak mam sprawdzić jaką mam tą przeróbke LT + ile 2 czy 3? Wersja dasha to D:2.0.16202.0 (najprawdopodobniej, sprawdziłem wchodząc w ustawienia/dane systemowe gdyż nie wiem jak mam wejść w jakieś FSD czy NXE jak mi kolega napisal w innym temacie) Prosze o pomoc bo dzis od rana kur... siedze na forum i nic nie moge zrobic a chce zaktualizowac konsole
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    raczej lt 3.0 ;) ale jak masz rgh to mało cię to obchodzi- możesz wszystko
     
  4. slimocb

    slimocb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale nie wiem jaka mam ta wersje skoro nie moge wejsc do FSD ani NXE tylko to XEX menu 1.2 o ktorym wspominalem. tam musze wejsc jak chce wladowac pliki do folderu content/00000. czyli teraz jak chce zaktualizowac konsole to jak mam wgrac dasha? podlaczylem do routera i dziala chyba dobrze bo wyskakuje mi komunikat czy chce zaktualizowac konsole, ale podobno nie wolno bo mozna bana wylapac i trzeba aktualizowac w inny sposob
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. slimocb

    slimocb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki ziomuś, czyli nie aktualizować? mam problem z podlączeniem konsoli do Xlink'a. próbowałem wg. poradnika http://xboxforum.pl/link-246/link-tutorial-krok-po-kroku-155683/ ale blokuje mnie 2 punkt... wchodze w xexmenu 1.2 i nie wiem jak mam uruchomic polaczenie FSD... router mi wykrywa xa i jest chyba ok z polaczeniem... (wyskakuje mi aktualizacja do pobrania ale nie pobieram bo podobno mozna bana dostac)

    mój dash to 16202 tak wyglada tylko wersja PL http://ps3dream.wordpress.com/2012/1...sh-16202-lice/ pomoze ktos jak podlaczyc do XLINKA odnosnie tego 2 punktu w tym poradniku [LiNK]Tutorial Krok po kroku nie wiem jak mam wejsc w to FSD... prosze o pomoc

    mozliwe jest ze nie mam FSD na dashu 16202 ???

    Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim ...TigraTeam
     
Wczytywanie...

Poleć forum