1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[RGH/JTAG] Minecraft - Fatal crash Intercepted

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tazone, Styczeń 9, 2014.

  1. tazone

    tazone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Poszukuję rozwiązania problemu z uruchomieniem gry Minecraft. Tutorial działa poprawnie natomiast jeśli uruchomię generowanie świata to przy końcu wyrzuca błąd jak w temacie, ktoś spotkał się z podobnym problemem przy tej grze ?

    Próbowałem wypakować zarówno za pomocą exiso jak i iso2god ani w jendym ani w drugim nie działa poprawnie.
    Dash 3.0b REV 775
    Kernel 2.0.16537.0

    Z góry przepraszam jeśli podobne tematy już są ale nie potrafię znaleźć rozwiązania tego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Rozumiem, że pobrałeś tak jakby wersję płytową, która waży z ~7-8 GB?
    Masz wgrane jakieś DLC? Title Update?
     
    1 osoba to lubi.
  4. tazone

    tazone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak pobrałem wersje płytową ok 7,6 gb nie instalowałem żadnych DLC ani żadnych title update. Płyta wogóle po przerobieniu zajmuje raptem 180 mb. Żadnych TU nie mam dostępnych z poziomu menu do pobrania.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pobierz wersję xbla,która wlasnie niecale 200 mb waży, ja mam taką i nie sprawia problemów.

    Wysłane z tapatalka
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wersja XBLA tak jak mówi Jabar i wszystko hula.
    Możesz sobie zainstalować DLC oraz najnowsze TU 16.

    PS. Dodam jeszcze, że Skin Pack 2 powoduje fatal crashe (bynajmniej u mnie), więc jeżeli nie będzie ci potrzebny to go nie wgrywaj.
     
    1 osoba to lubi.
  7. tazone

    tazone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam sorki za zwłokę ale praca i inne problemy mnie pochłonely portalem wersję xbla przy próbie uruchomienia gry tej daj komunikat. Następnie ściągnąłem tu wszystki na najnowszym gra się nie odpala całkowite wyłącza mi konsolę. Na tu 15 dzieje się to samo wylacza konsolę w momencie gdy pojawia się ekran o auto zapisie Any idea ?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  8. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    612
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ma to samo z minecraftem zrobionym z iso do god , myśle ze trzeba zrobić do xex lub pozostaje wersja xbla , z innych gier to takze pop cap hits 2 nie idzie , arcade jakieś z wersji płytowej problemem jest inny układ plików sam nie kombinowałem jak to ogarnąć może kiedyś lub ktoś to rozkminił może?
     
  9. tazone

    tazone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersję płytowa przerabiałem do obu formatów a wersja xbla zachowuje się tak jak opisałem w poprzednim poście

    Edit:
    Udało site uruchomić problem myl.W konfiguracji dash launch zainstalowałem na nowo i działa problem mam teraz Dance central 3 które nie wczytuje się ale o kiedy indziej.

    Dzięki wszystkim za pomoc

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sciagnij program bodajże xm360 i odblokuj minecrafta , powinno hulać ja miałem to samo ;)
     
  11. tazone

    tazone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trochę późno z taka inf już działa tak jak pisałem :)

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum