1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh/Jtag Problem z dyskiem na usb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcelo, Listopad 10, 2012.

  1. Marcelo

    Marcelo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Szukam i szukam i nie moge znalesc, moze mi ktos powiedziec czy da sie cos zrobic zeby mi konsola widziala caly dysk podlaczony pod usb, a nie tylko 16GB. Mam od niedawna rgh/jtag i jestem w tym zielony, 2 dni juz szukam na forum i nic. Z gory dziekuje, i pozdrawiam wszystkich xbox świrów:unconscious:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Na forum informacji na ten temat jest masa. W co trzecim poście.
    Do RGH , JTAG można podłączyć HDD do 2TB (3TB już NIE).
     
  4. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    trzeba skonfigurowac pod FAT-32 i bd widzial cały.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    w fsd.....bo w oryginalnym dashu nigdy nie zobaczy całego
     
Wczytywanie...

Poleć forum