1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh-jtag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Varosso, Wrzesień 25, 2014.

  1. Varosso

    Varosso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka!!!

    Mam xboxa z przeróbką RGH-JTAG , już ponad 1,5 roku , i pewien problem z nią związany.
    Mianowicie Od pewnego czasu nie mogę grać w nowe gry np. Diablo III Reaper Of Souls ( Diablo III bez dodatku działa) , Dance Central 3 , albo Lego The Hobbit. Dzisiaj ściągnołem Fifę 15 (mam też 13 i 14 które działają) ale też nie działa ;/
    Wszystkie gry (te które działają i te które nie) przerabiam programem "Exiso".
    Nie wiem w czym tkwi problem , gdy podpinam pendrive i włączam gre wyskakuje mi komunikat typu "Pobierz Grę Ponownie".

    Oczekuję na Odpowiedź
    Z góry dzięki ^.^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Zaktualizuj dash w konsoli. Najlepiej do tego najnowszego. Daje on możliwość gry na Xbox Live przy rgh. Oczywiście po zainstalowaniu odpowiednich wtyczek.
     
  4. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    od kiedy to tak na rgh jest?
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Od połowy września.
     
  6. Varosso

    Varosso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy możecie mi powiedzieć jak zaktualizować takiego "dashborda" (najlepszej do najnowszego) ???
     
  7. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Serio? Nie ma ryzyka bana?
     
  8. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba nie masz na myśli tego drogie patentu od dog29?
     
  9. zorinelpl

    zorinelpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Ja dostałem bana. Grałem przez XBLSE i boom. Radzę nie grać!
     
  10. szlovak

    szlovak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ładna bajeczka z graniem na live z RGH :stupid:. Na prawdę M$ ma bardzo szeroki wachlarz zbadania czy konsola ma przeróbkę czy nie . Jak podziała to kilka miesięcy i rzeczywiście ludzi potwierdzą że to możliwe to wtedy można zaryzykować. Inaczej będzie płacz. Od połowy września działa, dobre, hehe
     
  11. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie czarujmy się trzeba mieć masę KV. Tylko dual nand.
     
  12. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A ten dual nand to pewna opcja ?
     
  13. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak pewna mam osobiście od roku.Dwa nandy osobno rgh i osobno orginalny dash.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. hiros2
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    2958
  2. michak80
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1908

Poleć forum