1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krisss3376, Sierpień 3, 2014.

  1. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    dysk do takiego rgh można włożyć bez żadnego przerabiania itd? kupuje dysk obudowe podpinam i działa? i te gry instaluje z pendriva na dysku czy jak to działa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jeśli chodzi o dysk 2.5" to kupujesz obojętnie jaki, wkładasz do do obudowy do xboxa, musisz go sformatowac pod xboxem i będzie działał.
    Dyski 3.5" to musisz kupić obudowę USB, dysk sformatować na FAT32, później do obudowy i podpinasz do xboxa pod USB.
    Gry przerabiasz pod .god lub .xex i wrzucasz na dysk, przez pendrive bądź FTP
    Poczytaj forum.
     
  4. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    A jak to jest z internetem na takiej przeróbce? nie chodzi mi o granie na XBL bo to wiem ze się nie da tylko np czy moge sie polaczyc z xbox live zeby przegladac cos ? albo z youtubem zeby filmiki poogladac? czy odpada calkowicie , czytałem coś że są alternatywy XBL jakieś X link czy coś? o co z tym chodzi ?
     
  5. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    aby korzystać z przeglądarki czy też z yt musisz się połączyć z XBL czyli to odpada. A xlink to jest plugin przez który możesz grać w gry, które to obsługują. Na forum jest wątek jakie gry sa obslugiwane.
     
  6. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    A nie ma jakiegoś pluginu do youtuba? :D
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma.
    Możesz sobie linux'a zainstalować na klocku z rgh i na nim look'ać na YT :D
     
  8. krisss3376

    krisss3376 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Końskie
    Właśnie czytałem o tym trochę i jestem oszołomiony na YT widziałem nawet że windowsy goście odpalają na klocku ale to wolno strasznie chodzi .. z linuxem miałem styczność gdy stawiałem serwery na dedykach tak więc .. tylko czy jest to w miarę bezpieczne? oO
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chcesz znać moje zdanie?? :D
    Konsola jest do grania...
    Zostaw jak jest i graj, a YouTube sobie oglądaj na kompie czy TV...

    PS. Do slimki jakikolwiek dysk 2,5" - i nawet obudowa niepotrzebna - wchodzi w slot na hdd elegancko :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum