1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH kinect

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pentrix, Grudzień 10, 2011.

  1. pentrix

    pentrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    siema mam problem mam konsole z rGH i kinect gdy chce zgrac w kinect on woła o aktualizacje co zrobic wgrac na pedrive i wrzucic czy jak to zrobic prosze o dokładny opis tak zyby mi sie nand niezepsuł bo juz raz miałem i płaciłem 20 zł
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    aktualizacja kinecta nie ma nic wspólnego z dashem więc rob śmiało

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  4. stanleytli

    stanleytli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jaki masz dasz, jak najnowszy 14699, to sciagnij update z MS na USB, sformatuj pena FAT 32, przekopiuj zawartosc na pena, zmien nazwe z $systemupdate na $$ystemupdate, wloz do konsoli i zacznie sie proces aktualizaji, pozniej konsola sie zresetuje i masz avatary i kinect, proste prawda. Identycznie z kazda aktualka, wazne jaki dashboard i taki sam musi byc update, jak 13599 to update 13599 itd.
     
  5. pentrix

    pentrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    teraz mam dash 2.0.13604.0
     
  6. stanleytli

    stanleytli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrob jak wyzej, tylko musisz miec SystemUpdate_13604_USB.zip lub lub wgraj najnowszy glitchboot 14699 i do niego aktualke.
     
  7. pentrix

    pentrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mozna jasnie krok po kroku ?
     
  8. stanleytli

    stanleytli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Napisz dokladnie czego nie rozumiesz, w poscie 3 napisalem jak to zrobic.
    Jak chcesz zaktualizowac do najnowszego dasha i nie wiesz jak to zrobic a masz kopie oryginalnego nanda i CPUkey to pisz PW.
     
  9. pentrix

    pentrix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chodzi tu o aktualizacje kinecta bo on jest nowy i ani razu nieuruchamiany
     
  10. stanleytli

    stanleytli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To go podlacz i zrob aktualizacje 13604 z pena.
     
  11. seweryn789

    seweryn789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Właśnie przyszła moja konsola z RGH i też mam problem z kinectem.
    Z tym, że przed rgh kinect działał, a teraz konsola prosi o aktualkę..
    Jak sprawdzić jaki mam dash w FSD i jakie pliki pobrać. ?
     
  12. stanleytli

    stanleytli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dlaczego fachowcy robiacy rgh nie robia updatu avatarow? Co to za fachowcy? Kolejny klient nabity w butelke.
     
  13. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Bo to jest tak proste i banalne zrobic samemu update, ze az nie potrzebne by robil to ktos kto przerabia konslole?
     
  14. wendrol

    wendrol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    ja mam problem trochę innej natury, mianowicie po rgh przy kazdorazowym uruchomieniu xboxa kinect woła o konfigurację głosu :/
     
  15. Smutu

    Smutu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    to zrób tę konfiguracje raz a dobrze - musisz ustawić podczas konfiguracji odpowiednio głośno dźwięk - później możesz ściszyć ale na test zrób głośno i będzie ok.
     
  16. wendrol

    wendrol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    w tym problem ze konfiguracja zawsze jest poprawnie zakończona, kinect działa do momentu restartu konsoli. a po ponownym uruchomieniu znowu sie włącza konfig :/ przed rgh miałem lt 1.9 i wszystko działało prawidłowo.
     
  17. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
    format dysku i od nowa
     
  18. bruzda82

    bruzda82 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy beda chodzic te nowe gry z zabezpieczeniem abgx jak sie dasza zmnieni na nowszego z pena?
     
  19. wendrol

    wendrol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    thx, pomogło :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum