1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh kopiowanie z dysku zewnetrznego na wewnetrzny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zahara, Styczeń 24, 2014.

  1. zahara

    zahara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie jak w temacie. Jak przerzucić gry z dysku zewnętrznego na dysk wewnętrzny. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Podlaczasz do konsoli, wchodzisz w FSD menedżer plików, z lewej strony otwierasz USB, z prawej folder na dysku w którym mają być gry, na USB zaznaczasz przyciskiem X, potem trzymając RB naciskasz A żeby je skopiować

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  4. zahara

    zahara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki spróbuję, wracam za 5 min.

    EDIT:

    A wiesz dokladnie w ktorym miejscu mam zapisać te gry?


    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do folderu gdzie trzymasz gry.
     
  6. zahara

    zahara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko jest jeden problem bo ja pierwszy raz dzisiaj mam rgh i nie za bardzo wiem gdzie to kopiowac :/
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Utwórz sobie folder na HDD wewn np. GRY i do niego wrzucaj.. w FSD ustaw ścieżkę do togo folderu i daj skan...
     
  8. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    921
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
  9. zahara

    zahara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra spoko kopiuje się dzieki za rady!
     
  10. Marcino76

    Marcino76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    A czy da radę zrobić coś z grami demo sciągniętymi przed przeróbką na RGH?
    Czy da się je jakość odblokować? Działają ale jako demo dalej....
    Pozdrawiam
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  12. Marcino76

    Marcino76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    Dzięki śliczne!!!
    Odblokowało młodemu Gry Arkade.
    Nie wiem jeszcze jak z innymi dużymi tytułami typu F1 lub NFS...
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Normalnie dzialaja bez plyty przy rgh, jesli nie to potraktuj je na konsoli programem NXE2GOD.

    Wysłane z tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  14. Marcino76

    Marcino76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    Na konsoli odpalić NXE2GOD czy zgrywać na PC i wtedy???

    Dzięki za pomoc, młody jest wniebiwzięty.... taki prezent od taty na ferie..:)

    Edit:

    A czy te gry z konsoli mozna zgrać żeby się nimi podzielić?

    Edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim - #Jabar
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na konsoli - napisałem wyraźnie.

    Można.
     
  16. Marcino76

    Marcino76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    NXE2GOD zadziałało tylko na zainstalowane gry, nie trzeba teraz płyty, Inne sciągniete przez Xboxa wczesniej demówki są demówkami.
     
Wczytywanie...

Poleć forum