1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[RGH][LiNK] Konsola wyłącza się przy próbie wejścia na serwer w COD:BO2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DeJot96, Styczeń 13, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam wgranego FSD 3.0.775 i LiNk dobrze skonfigurowany oraz odblokowane porty. Gdy testuje sieć to konsola przechodzi wszytskie testy komunikatem "Pass". Niestety mam problem, który polega na tym, że gdy wejdę na jakikolwiek serwer w Call of Duty: Black Ops 2 konsola wyłącza się. Z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jaki dash ? sterowniki avatara zainstalowane ? jaki dashlaunch ? (do black ops wyszła specjalnie nowa wersja dashlauncha bo coś nie prąciło)
     
  4. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash mam 2.0.16537 bo do 16547 nie moge zaaktualizować. Sterowniki avatarów chyba są zainstalowane, bo w wybieraniu pokojów widzę swój avatar. Powiedz mi proszę czym jest dashlaunch
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dashlaunch mam 3.07, wyczytałem przed chwilą, że do CoD'a potrzebny 3.04, będzie na nim mi działało?
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    im nowszy tym lepszy, spróbuj jak nie podziała będziemy myśleć dalej
     
  8. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. slimLeo

    slimLeo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    160
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    K-ce
    dash lunch zainstaluj 3,10.
    W ustawieniach daj
    Devlink wyłączony
    Pincpach włączony
    ContchPach włączony.
     
    1 osoba to lubi.
  10. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ustawione było tak cały czas. Na 3.10 też się wyłącza, chyba, że ja robię jakiś błąd i źle instaluje tego dashlaunch'a. Po ściągnięciu i rozpakowaniu wrzucam go na dysk i w folderze ,,Installer" klikam na ,,default.xex" i potem jak się uruchomi ten dashlauncher to go zamykam i tyle. Wydaje mi się, że coś źle robię.


    _______________

    Jednak dobrze instalowałem, bo tam była taka opcja w konfiguracji dashlauncha. Jestem pewny. Więc to nie może być tego wina.
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jesteś pewien że nie brakuje jakiegoś pliku ? spróbuj z czyszczeniem pamięci podręcznej, pewnie nie jest to przyczyną tego problemu ale warto spróbować... chwila roboty
     
    1 osoba to lubi.
  12. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nic nie pomaga. Trudno, jakoś sam jeszcze pokombinuje, jak się uda to tu napiszę gdyby ktoś inny miał też taki problem. Dzięki za pomoc. :)
     
  13. DeJot96

    DeJot96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc, ale niestety nic nie działa. Sam popróbuje jeszcze coś z tym zrobić, gdy mi się uda to napiszę tu, w razie gdyby ktoś inny też miał kiedyś taki problem.
     
  14. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Mam inne pytanie, co zrobić jeśli po wciśnięciu Guide na padzie nie mam dostępnej opcji system link? W tutorialu jest napisane, żeby zrobić update FSD i Pluginów z poziomu FSD, jednak wszystko mam najnowsze i wyświetla, że brak aktualizacji.
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wywal fsd i wrzuć świeże, wyłącz plugin i usuń fsd przez xex menu, wrzuć nowe i powinno prącić
     
    1 osoba to lubi.
  16. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Udało się :) Jeszcze porty na zrytym liveboxie 2.0 i gramy :)
     
  17. slimLeo

    slimLeo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    160
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    K-ce
    spróbuj w ustawieniach FSD Plugin Link dać unload i load.
     
  18. PAW66

    PAW66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
  19. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    prawie roczny odkop:D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum