1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH-lista gier w FSD problem :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ekusiek, Sierpień 20, 2013.

  1. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Mam problem z listą gier w fsd.. Mam dysk 2 terabajty. Zrobione foldery do gier na x360 i arcade. Gier na X mam 170 a w Fsd pokazuje tylko 12 To samo jest z Arcade też pokazuje 12. Dodam że wcześniej wszystko działało (gry,okładki,lista gier) Manualny scan i reset clear data nic nie daje.. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Usuń całkowicie katalog z FSD i postaw na nowo czystą kopię.
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. Jivan

    Jivan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poznań
    Głebokosc skanowania w ustawieniach i powinno pomoc :)
     
  6. Malce

    Malce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak zmiana glebokości skanowania nie pomoże to usuń cały katalog z freestyle i skopiuj na nowo cały program.
     
  7. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zanim postanowisz przeinstalowac fsd tak jak pisze Malce, to najpierw usuń ścieżki do gier i ustaw od nowa
     
  8. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Skanowanie nie pomogło nawet na 10.. Dalej widzi po 12 gier (12 na Xa i 12 Arcade) Jak usunąć tego Fsd co mam? Wgram nowego i dam znać czy pomogło. Jakiego FSD polecacie? Gry te co mam na dysku zewnętrznym zostaną? Z góry dzięki za pomoc.
     
  9. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    LOL
    co wy mu doradzacie?? :D
    głębokość skanowania nie ma tu nic do rzeczy, wy rozumiecie wgl strukturę katalogów?
    może i na pierdyliard ustawić głębokość skanowania, bo nic to nie da.
    wystarczy, ze w folderze z grami wykryje grę/gry, i już na tym samym poziomie jedzie dalej, i skanuje. nie głębiej, jak to mylnie sądzicie. chyba że on je wrzucał jak popadnie, i w katalog katalogu katalogu katalogu. :D
    więc jeśli mu pokazuje JAKIEKOLWIEK gry, tzn, ze skanowanie ma ok. może w samym fsd jest jakieś ograniczenie w ilości wyświetlanych gier??(choć wątpię)
    a moze częsc jest w zupełnie innych katalogach na dysku, więc TAM musisz nakierować skanowanie?

    usunięcie fsd nie usunie ci gier, to nie ta lokalizcja. nie sądzę przecież byś wgrywał gry do katlogu fsd. ;P
    ale zapytam na wszelki wypadek- gdzie i jak wrzucasz te gierki?
    ja mam najnowszy, 755 fsd, działa, fajne TU nowe uaktualnienie, i popgoda śmiga, z 24znakowym kluczem API. w eng wersja, wystarczajaca.
     
  10. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Do teraz wszystko działało ok. Fsd wgrywałem według poradnika. Mam folder do gier na x360 i osobny na gry xbl arcade.
     
  11. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    tam, gdzie ustawiasz głębokość skanowania w menu fsd, weź moze na wszelki wypadek zaznacz funkcję "automatic". zaptasz ją, znaczy. ;P a jeśłi nie jest zaptaszona, to na każdy rodzaj gier(arcade, czy też god) zaznacz odpowiednią kategorię. moze teraz ruszy?...
     
  12. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie dało nic zaznaczenie gier x360 i xbl. Dalej jest po 12 gier. :\ Wgrać nowego FSD?
     
  13. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
  14. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Skasuj calkowicie katalog z fsd i postaw czysta kopie.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Panowie pomogło usunięcie FSD i wgranie nowego-Widzi wszystkie gry na Xboxa i Xbl i działają okładki :) Wgrałem FSD (z tego forum z poradnika użytkownika v1.7) Mam jeszcze pytanie czy jest jakiś nowszy od tego co wgrałem? Czy ten zostawić? Muszę coś dogrywać,aktualizować? Pozdrawiam
     
  16. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Najnowszy jest FreeStyle Dashboard REV 775

    F3Rev775.7z

    Pozdr
     
  17. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam Wgranego FSD 3.6 (z poradnika użytkownika v1-7 z forum) Jak wgrać tego FreeStyle Dashboard REV 775? Trzeba podmienić jakieś pliki w FSD Czy usunąć tego 3.6 i wgrać 775?
     
  18. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najlepiej wywalić stary a w jego miejsce skopiować nowy.
     
  19. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak tylko że nie wiem jak to zrobić z tym 775.. Przy FSD 3.6 Był folder "pliki do zgrania" na dysk (FSD i lunch ini..) A tu po rozpakowaniu są foldery-Media,Plugins,Skins..
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na dysku tez masz folder fsd wiec Wykasuj go i wygraj nowszego nie zmieniaj nazwy. W innym wypadku nie będzie startowac

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  21. Ekusiek

    Ekusiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pobrałem tego 775 rozpakowałem i są inne foldery niż przy Fsd 3.6. w którym pisało co wrzucić na dysk żeby wszystko działało. Co i jak wrzucić zamiast FSD 3.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum