1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH, lt?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcel96, Luty 19, 2013.

  1. Marcel96

    Marcel96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Chcę przerobić mojego xboxa 360 slim, tylko nie wiem jak: rgh czy lt. Która wersja przeróbki jest lepsza?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: RGH, lt?

    Tysiąc tematów na forum... Poszukaj najpierw..
    Lt jak chcesz grac na xbl
    Rgh jak chcesz grac tylko offline

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. Marcel96

    Marcel96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy lt trzeba jakoś aktualizować co jakiś czas? Czy na lt działają wszystkie gry?
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: RGH, lt?

    trzeba aktualizowac.chodza wszystkie tylko najlepie j miec specjalna nagrywarke. po drugie sprawdz czy na twojej konsoli mozna zrobic lt.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    trzeba aktualizować jak ms wypuści nowe zabezpieczenia, na chwile obecną działają wszystkie gry na lt (oprócz arcade)
     
  7. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Co do lt to trzeba co jakiś czas aktualizować ale to jest zależne od MS jak nowe jakieś zabezp to i po jakimś czasie lt nowy, działają ale jeśli nie grasz na live to proponował bym zrobic rgh, raz zrobisz i masz z głowy koniec męczenia się z nagrywaniem płyt czy aktualizowaniem LT robisz raz i masz na cały czas:D
     
  8. Marcel96

    Marcel96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam xb slim z 28 lipca 11 to da się zrobić lt? Co ile ms wypuszcza nowe zabezpieczenia? Czy na rgh można jakoś wrzucać gry bezpośrednio na dysk z xboxa (250 gb)? Jaka jest różnica w cenie?
     
  9. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Można wrzucać na dysk x'a. Co do zabezpieczeń to różnie możesz nowych przez rok nie uraczyć albo np co 3-4 miechy mogą coś rzeźbić. Jeśli nie masz nagrywarki do lt to rgh lepszym rozwiązaniem będzie no chyba że po live chcesz naginać
    Co do lt to się również da zrobić na twoim xklocku
    Co do ceny to zerknij na allegro ale jeśli policzysz nagrywarkę+LT+płyty to wyjdzie podobnie co rgh
     
  10. Marcel96

    Marcel96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeżeli ms wypuści nowe zabezpieczenie to nie będą działały tylko gry wydane po tym zabezpieczeniu?
     
  11. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Tak te które działały ci wcześniej działać będą, chyba że wyskoczy aktualka dasha która ci przeróbkę wyczyści :p
     
  12. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Na LT nie chodzą GRY NTSC (jeśli masz konsole PAL) np. wipeout1, 2, 3, Hole In The Wall (tych gry w Palu albo region Free nie znajdziesz) za arcade i dlc trzeba płacić. plus to gra na XBL,

    RGH działa wszystko czy to PAL czy NTSC arcade i DLC, gry odpalają bez płytki WADY: brak XBL alternatywa SYSTEM LINK link.jqe360.com | Xbox 360 System Link community (mniej gierek w które można grać na multi)
     

Poleć forum