1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh lub lt+2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez msx, Grudzień 22, 2011.

  1. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam ponownie
    zastanawiam sie czy lepiej jest zrobic rgh czy lt+2.0
    do nowych gier xgd3
    dokladnie mi chodzi o to czy jak przerobie na rgh to bedzie dzialal kinect czy sa jakies problemy na slimie?
    druga sprawa to czy gry ktore sa na torrentach w dziale xbox360 normalnie sciagne i wrzuce na dysk przez jakis tam program i bedzie dzialalo czy trzeba jakies specjalne gry sciagac pod rgh? bo widzialem gry takie z koncowka jtag i takie xgd3, complex , czy te gry mi pojda bez problemow czy trzeba cos kombinowac bo jesli tak to wole chyba juz lt+2
    wiem ze z lt+2.0 nie ma problemow z nowymi grami i kinectem
    konsola jest nowa dasha mam 13604 nie zalezy mi na graniu na live i tez zbytnio na gwarancjii
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    w skrócie rgh działa kinect xgd3 problemów nie ma i gry trzeba konvertować.i na exsite masz przygotowane gry na jtag/rgh. rgh no xbox live lt xbox live:) tylko taka różnica
     
  4. Artifcb

    Artifcb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam pytanie, czy jak mam zaaktualizowane dasha do 2.0.13599.0 to dalej spokojnie moja konsole bedzie mozna przerobic RGH tak? W ogole ktoras wersja dasha blokuje mozliwosc zrobienia RGH?
     
  5. Marcins94

    Marcins94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ja jak oddawałem konsole do RGH to serwisant wgrał mi najnowszego dasha - mam RGH + najnowszy dash, więc myślę, że jak najbardziej jest to możliwe
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ]

    Jak narazie to zadna
     
  7. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wlasnie sprawdzam na tej stronce existe.pl i sa tam gry ale nic nie pisze czy na rgh czy na jtag
    interesuja mnie raczej strony torentowe
    i jeszcze zapytam tak czy ten gosc przerobi mi konsole na rgh i wgra wszystko co potrzebne czy jednak musze cos jeszcze wgrywac sam do niej mozecie mi potwierdzic , ze przerobi to wiem ale czy wgra wszystko co potrzeba zebym mogl tylko gry wrzucac na dysk i ma dzialac?
    MANCHESTER AND UK, Drive Flashing from
    pozdrawiam
     

Poleć forum