1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH montaż pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lucky610, Styczeń 27, 2013.

  1. Lucky610

    Lucky610 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rudniki
    Witam. Przymierzam się do montażu RGH w moim xboxie 360 jasper i w zwiąku z tym mam pytanie. Czy powinien być podłączony napęd podczas czytania nand i czy konsola ma być włączona czy na czuwaniu? Jakie występuje napięcie na zasilaniu wentylatorów i czy warto przerabiać na 12V?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Przy jasperze nie ma sensu kombinowania z wiatrakami bo po co?
    Tam się nic nie przegrzewa.
    Ja jak sczytywałem swój NAND to X był na czuwaniu, płyta główna wyjęta cała z obudowy.
    Chip Matrix :)
     
  4. Lucky610

    Lucky610 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rudniki
    A jak z napędem był podłączony?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    odłączony bedzie Ci tylko zawadzał
     
  6. Lucky610

    Lucky610 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rudniki
    A jak z flashem napędu opłaca się go robić? Wiem że klucz zostanie wyciągnięty przez RGH. Chciałbym też pograć na Live. I jeszcze jedno pytanie czy zmieniać pastę termo? Jak tak to jaką ? Myślałem o Arctic Silver 5 lub Zalman Stg2.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Po co Ci flash napędu przy RGH?
    Na RGH grasz bez płyt...
    Się zdecyduj czy chcesz grać na XBL czy offline, bo jak zrobisz RGH to XBL odpada.
     
  8. Lucky610

    Lucky610 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rudniki
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    też nie ma sensu
     
  10. Lucky610

    Lucky610 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    70
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rudniki
    Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum