1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH montaż

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez programista3278, Marzec 20, 2016.

  1. programista3278

    programista3278 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, chciałem przerobić swojego xboxa 360. W serwisie zapłaciłbym fortune, więc postanowiłem zrobić to sam. Znam się na lutowanie, oprogramowaniu i częściowo na mikrokontrolerach. Kupiłem chip X360 ACE V3 przeprogramowany na moją płytę główną (trinity). Zaraz jak go przylutuję będę się zabierał za fsd 3. Moje pytanie brzmi czy jak już przylutuję ten chip to będę musiał jeszcze coś zrobić przed instalacją fsd 3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz kupić programator usb nandglasher typu super nand flasher itd lub wykonać programator spi lpt, o ile masz lpt w komputerze. Musisz odczytać pamiec nand konsoli wgrac xella, odczytać cpukey. Następnie wygrać przygotowany wsad do nand.

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  4. programista3278

    programista3278 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. programista3278

    programista3278 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy idzie to zrobić bez programatora?
     
  6. alkal3107

    alkal3107 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety ale nie idzie
     
  7. programista3278

    programista3278 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możecie wrzucić schemat do programatora spi lpt?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
  9. programista3278

    programista3278 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To jest na trinity? Jak już to podłącze to moge użyć j runer do zczytania? A gdy będę lutował chip to muszę to odlutować?
     
  10. fitness

    fitness Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    249
    Polubienia:
    335
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żywiec
    Fortunę za rgh? Przecież teraz to nawet za 100zl można ogarnąć a masz przynajmniej jakąś gwarancję na to. No chyba że dla ciebie 150zl to fortuna

    wyklepane z m4A1
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Chip 30zl + programator 60zl to już 90zl. Dochodzi ryzyko że coś pójdzie nie tak i wcale fortuny nie ma jeśli dasz komuś do zrobienia.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przewód lpt możesz zostawic na zawsze lub odlutowac. Trinity ma te same pola ulozne w innym miejscu. Jrunner odczyta

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  13. programista3278

    programista3278 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za pomoc. Dałem do serwisu i dopłaciłem 70 zł.
     
Wczytywanie...

Poleć forum