1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH na Falconie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Searonus, Wrzesień 10, 2013.

  1. Searonus

    Searonus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bochnia
    Witam. Czytalem wiele tematow na forum, lecz nie znalazlem satysfakcjonującej odpowiedzi. Otóż- mam mozliwosc kupna konsoli, okazyjnie, i chcialbym zrobic na niej rgh. Data produkcji konsoli to 2008/08 . Czytalem, że Falcony po 2008/06 nadaja sie pod RGH rownie dobrze jak jaspery, a chcialbym pograc bezproblemowo przez najblizsze dwa lata, stąd rodzi sie moje pytanie,czy warto pakować sie w falcona... Z góry dzięki i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niekiedy rgh na falconie nie działa najlepiej bez testu nie przekonasz się no i kwestia awaryjności tej wersji konsoli.....
     
  4. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja mam falcona z rgh juz ze 2 lata i działa bez problemu , posiada wymienioną pastę i wyjęty napęd, temperatury około 60 stopni . Chciałoby się powiedzieć jak dbasz tak masz.
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bardziej mi chodzi o kwestię że czasem konsole się wieszają w szczególności na rgh2 ułamek ale jednak tak jest i nie zawsze pomaga edycja smc.
     
  6. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wybacz że nie do końca się zrozumielismy;) W takim razie "jest ryzyko jest zabawa" ;)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Toma
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    436
  2. bigossss
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    336
  3. bashioke
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    6439
  4. Hrystek
    Odpowiedzi:
    29
    Wyświetleń:
    3610
  5. bartek049
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    891

Poleć forum