1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH na PS3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ezioauditore12, Marzec 13, 2013.

  1. Ezioauditore12

    Ezioauditore12 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnów - Wiedeń
    Witam , chcialem sie dowiedziec czy mozliwe jest takie rgh na ps3 , posiadam ps3 slim 160 gb i zastanawiam sie nad przerobieniem , ale interesuje mnie wlasnie przerobka typu rgh .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Rgh jest tylko na xsa

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Na PS są inne przeróbki.
     
  5. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: RGH na PS3

    Tak, na xboxa.
    Szuka odpowiednika na PS.
    Ja sie na tym zbytnio nie znam, ale jest takie cos tez PS3. (?)

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  6. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: RGH na PS3

    wiem ze powstawalo cos takiego jak ODE czyli emulator napedu. takie wasabi tylko na ps.

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a soft ROGERO ?

    Niedawno zbanowałem użytkownika na tym forum co chciał sprzedać PS3 przerobioną w stylu xboxowego RGH więc przeróbka tego typu na pewno istnieje tylko nie znam dokładnej nazwy
     
  8. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Odp: RGH na PS3

    Przeróbka to Cumstom Firmware 3.55/4.30

    Wysyłane z mojego U20i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na PS3 mozna zrobic downgrade softu do wersji 3.55 oczywiscie na konsolach w ktorych fabrycznie byl soft lub nizszy dzieki temu mozna wgrac cfw daje mozliwosci jak rgh
     
  10. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    emulator napedu żeby zainstalować tez musisz mieć max 3.55 soft potem jak już zainstalujesz możesz robić update do ofw najnowszego i ponoć działa a najpopularniejsze i chyba jedyne to 3k3y od team e3 i ode od team cobra
     
  11. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Dokładnie, ale kupowanie ODE mija się z celem jak mamy OFW 3.55 (osobiscie takiej szukam) ładujemy CFW 3.55 lub jakiś nowszy 4.30 Rogero i gry wrzucamy na dysk konsoli.
     
  12. loki7777

    loki7777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    236
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko znajdz taka w dobrym stanie bez ylod albo z napedem w dobrym stanie. Teraz to juz totolotek a sprzet bedzie mial min. 2 lata?
     

Poleć forum