1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH nie odpala gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SPDZ, Luty 19, 2012.

  1. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, panowie mam problem z konsolą z RGH, od tygodnia jej nie włączałem, przez ten czas NIC nie robiłem przy niej, dzisiaj włączam, chcę odpalić nba 2k12 i nie moge, pojawia się błąd i napisane jest żebym jeszcze raz grę pobrał i wywala mnie do standardowego dasha, resetowałem 2 razy konsolę i nic... co się dzieje ? nic nie było robione, a tydzien temu jak gralem to bylo wszystko ok

    yyyy... teraz dopiero zauważyęłm że usunely mi sie WSZYSTKIE gry :| czyzby dysk padł...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zapraszam do zapoznania się z działem:
    JTAG/RGH
     
  5. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jak pobrałeś aktualkę to bezpowrotnie utraciłeś RGH :/
     
  6. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nic nie wgrywałem, tylko title update chciałęm wgrać do nba 2k12

    SETH co mi da ten dział, jak tam nic nie ma o tym ? jeszcze raz wrzucam skyrima na dysk i zobacze...

    a co do aktualizacji to chyba nie usuneła by mi z dysku tylu gier ;]


    Do zamkniecia, dysk chyba nawala, bo skopiowalem od nowa Skyrima na dysk i działa... wiec nie utraciłem RGH...
     
  7. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to przez aktualizacje można utracić przeróbkę RGH ? bo LT to wiem ale RGH ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Przy rgh wogole nie wolno robić aktualizacji od MS bo można uwalic konsole. Trzeba czekać na nowego freeboota i wtedy jego wgrać.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  9. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    JA i tak mam bana więc aktualizacji se nie zrobie ;] a jak zgrywam grę to nie mam jak, bo na rgh nie trzeba aktualizować gier ;]
     
  10. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeczytałem na torentach że nowy dash System update 14717 kasuje RGH ale podobno tylko w fat w slim na 100% nie wiem LT+3.0 chodzi bez zmian bo próbowałem
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zaraz coś mnie strzeli!
    1. Nowy dash zmienia CB w fat przez co nie można na nich obecnie zrobić RGH.
    2. KAŻDA aktualizacja od MS do wyższego dasha uwali konsole z freebootem! Dlatego należy je zablokować w Dashlaunch.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  12. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak sięma bana to i tak nic się nie zaktualizuje ;p
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyjdź... swoją nie wiedza na pewno nie pomozesz nikomu.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. SPDZ

    SPDZ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mowie o aktualizacji z neta a nie z płyty z grą -,- myslec to ty nie umiesz
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie a zaczena czy plyta, pendrive live kazda zabojcza w skutku. Jak sie pisze nic to nic

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum