1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rgh nie startuje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xkukix, Październik 11, 2014.

  1. xkukix

    xkukix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupilem konsole na allegro , i mam taki problem jak wlanczam konsole to nieladuje mi sie rgh nawet po 30 minutach uruchamia sie jak wysysowam tacke na plyty , i drugi problem konsola bardzo czesto sie wiesza podczas grania co moze byc przyczyna tych problemow ?? , moglby ktos podeslac mi swoj plik launch dla porownania ustawien ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Opisz to dokładnie z czym masz problem. Piszesz ze nie włącza się. Za chwile ze na eject włącza. Na eject zapewne masz xella(niebieski ekran). Jaki masz model xboxa (płyta główna)
     
  4. xkukix

    xkukix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plyta jasper , wlanczam konsole normalnie i musze naciskac eject (kilka razy) zeby rgh sie zaladowalo
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kupiłeś jakiś szmelc. Jasper powinien zgłosić się w ciągu minuty. Zwróć konsolę sprzedawcy.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co ty rozumiesz przez rgh. W konsoli przerobka jest caly czas... Nie da sie jej wyłączyć. Nie masz obrazu czy o co ci chodzi?
     
  7. xkukix

    xkukix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. wlanczam konsole
    2.czarny obraz nawet bywalo tak ze 30 min
    3. pozniej naciskam przycisk eject (po 30min jak byl czarny obraz naciskam eject (nie uruchamiam konsoli eject-em jezeli o to chodzi))
    4. dopiero pokazuje mi sie logo i laduje fsd3
    nie wiem jak mozna ten problem opisac inaczej
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma po co czekac 30minut.. Nie wlacza sie do dwoch to wyłączasz i wlaczasz ponownie. Jak nie wstaje to dajesz komuś kto przerabia i poprawi rgh 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum