1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rgh - nie widzi dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kisame, Styczeń 17, 2013.

  1. kisame

    kisame Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dysk 1,5 TB, była tylko jedna partycja NTFS, rozdzieliłem ją i teraz mam dwie w tym jedną FAT32. Podłączyłem dysk pod usb konsoli i jej nie widzi.
    Możecie mi pomóc, bo dopiero zakupiłem x'a z ta przeróbka ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Rgh - nie widzi dysku

    Dziś też miałem taki problem,
    Uruchamiam xboxa i podpinam dysk 2,5' i lipka, w FSD nic nie widać:/ ale restart z już podpietym dyskiem ale od tylu (konsola SLIM)
    i normalnie zalapal
    * HTC DHD *
     
  4. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
     
  5. kisame

    kisame Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie to ustawić ? dzieliłem dysk programem: Acronis Disk Director 11 Home
     
  6. gugiel

    gugiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nordhorn, Germany, Germany
    Nie znam tego programu ja dzieliłem EASESUS Partition Master 9.1.1 i tam jest tak opcja logistic lub primary
     
    1 osoba to lubi.
  7. Patryk Jaworski

    Patryk Jaworski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chodzi o typ partycji. W Acronisie powinieneś mieć opcję podstawowa/logiczna
     
    1 osoba to lubi.
  8. kisame

    kisame Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, zrobiłem i działa.
     
  9. bllondas

    bllondas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podepne sie . mnie nie widzi dysku z konsoli jak probuje podlaczyc go do laptopa za pomoca kabla specjalnego oryginal do tego , nie widzi go w laptopie ani nigdzie ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum