1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH nie widzi gier w bibliotece, nic nie pomaga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xcyrulx, Maj 9, 2014.

  1. xcyrulx

    xcyrulx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z grami ponieważ nie widać ich w bibliotece, wszystko dobrze przesłane zgodnie z poradnikiem znalezionym na tym forum, co dziwne widać je w głównym interface xboxa a w FSD już nie, folder oczywiście dodany do skanu, mam jeszcze pytanie jak włączyć ten oryginalny interface? Wszedłem na niego przypadkiem i od razu mówię że konsolę mam od wczoraj więc jestem wyjątkowo zielony ;)
    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ścieżka do folderu z grami prawidłowo ustawiona? A do org dash'a możesz wejść wchodząc do ustawień konsoli(środkowy przycisk na padzie, prawo, prawo) później tylko klikasz B i jesteś.

    Wysłane z mojej 520 za pomocą Tapatalk.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    On je wrzuca do CONTENT a nie do utworzonego przez siebie folderu z grą.
    W ustawieniach FSD musisz zwiększyć głębokość skanowania i wskazać ścieżkę na folder Content/00000000000000000, wtedy będziesz mógł je odpalać z biblioteki gier.
    Na Twoim miejscu utworzyłbym nowy folder i tam kopiował wszystkie gry.
     
  5. rafalgcw

    rafalgcw Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Utwórz na HDD folder, np GRY i tam wrzucaj swoje wszystkie gry. Głębokość skanowania tego folderu ustaw na 10 i powinno być dobrze.

    Wysłane z mojej 520 za pomocą Tapatalk.
     
  6. lylus

    lylus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Mam podobny problem lecz bardziej skomplikowany.
    Mianowicie FSD, AURORA nie widzi gier z zewnętrznego dysku. Wręcz nie chce skanować wskazanego folderu. Mam dużo gier w 1 folderze ok 100 tytułów i jakieś TU i inne śmiecie. Moim zdaniem jakiś plik powoduje tam błąd. Ścieżki mam dobre nie robię tego 1 raz.

    Próbowałem:
    - reinstalacja FSD, instalacja najnowszego FSD
    - instalacja Aurory i jest to samo
    - czyszczenie pamięci podręcznej
    - czyszczenie Databases
    - Rename folderu, zmiana folderu
    - Ustawianie ścieżek

    Już nie mam pomysłu co to może być. Gry ręcznie normalnie działają. Gry z dysku wewnętrznego znajduje tylko z tym dyskiem zewnetrznym ma problem. Wcześniej normalnie działało. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł jak to naprawić?
    Wyczytałem w necie że plaguin Contentx może to powodować ktoś wie coś o tym?
     
  7. barteczek126

    barteczek126 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi nie widzi w aurorze a na FSD sa dostepne, dziwne
     
Wczytywanie...

Poleć forum