1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RGH Nie widzi gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gawlo_, Maj 31, 2013.

  1. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    witam.
    Tak jak w temacie, wrzucam po troche gry, obecnie mam 8, dzisiaj dorzucilem kolejne 5 lecz rzadnej z nich nie widzi? co jest problemem? w menadzerze te gry sa widoczne lecz nie ma ich w menu.
    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    dodam ze wszystkie gry konwertuje do GOD "iso2god"
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ścieżki w FSD ustawione ?? daj SKAN w FSD
    Jeśli chcesz , by gry były widoczne w org dash'u to wrzucaj 8-mio znakowe foldery z grami do lokalizacji: CONTENT/0000000000000000/ TUTAJ

    PS. Nie pisz post pod postem, tylko użyj opcji : EDYTUJ
     
  5. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    Ok bede pisal poprawnie.
    nie musi ich widac w oryginalnym dashu, wchodze do gier przez FSD. Nie wiem gdzie mam dac SKAN w FSD :/

    Scieszki ustawione dobrze, wczoraj wrzucalem gry i sa, tych dzisiejszych nie ma

    hdd1:\GAMES
    Głębokość 3
    reszta ustawiona na automatycznie
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  7. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    Dzieki za pomoc, mam ustawione automatycznie i nic sie nie dzialo, chyba 10 razy restartowalem konsole i nic, teraz sa wszystkie gry.
    Jeszcze raz dzieki,
    A mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, w grze METRO na początku misji zawiesza sie i "fatal crash intercepted" czy jakis taki blad. wina gry? pobrac z innego zrodła?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Raczej nie gry, jakie masz wersje kernela (org dash'a), FSD , i DashLaunch'a, najnowsze ??
     
  9. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    Podobno najnowsze, ale musze sprawdzic. Nie juz dostepu do X pozniej napisze co tam jest.
    Opis z usługi RGH:
    Dashboard 16203 PL
    FreeStyle Dash v3.5 PL
    Dash Launch v3.07 PL
    Pozniej to sprawdze i potwierdze
     
  10. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  11. Gawlo_

    Gawlo_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kluczbork
    przekonwertowalem na nowo, i dalej to samo, wyrzuca blad w tym samym miejscu. Sciagam gre z innego zrodla zobaczymy co bedzie sie dzialo.
    nie wiem jak sprawdzic te wszystkie wersje programow :/
    Ale gry takie jak GIRD 2, Fifa 2013 chodza bez problemu
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam Metro w XEX i dziala elegancko na kernelu 16197, sprobuj to ISO do xex'a przerobic, programem eXiso ,wersja 1.0.0.7 ;)

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
Wczytywanie...

Poleć forum